Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1160
Title: Особенности биохимического состава пряно-ароматических, зеленных и декоративных культур
Authors: Босак, В. Н.
Сачивко, Т. В.
Максименко, Н. В.
Наумов, М. В.
Keywords: пряно-ароматические
зеленные и декоративные культуры
биохимический состав
макроэлементы
микроэлементы
качество урожая
Issue Date: 2018
Publisher: БГСХА
Citation: Особенности биохимического состава пряно-ароматических, зеленных и декоративных культур / В. Н. Босак [и др.] // Вестник БГСХА : науч.-метод. журн. - 2018. - №3. - С. 93-96.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/1160
Appears in Collections:№3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Босак 93-96.pdf196,94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.