Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1606
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСачивко, Т. В.
dc.contributor.authorКоваленко, Н. А.
dc.contributor.authorСупиченко, Г. Н.
dc.contributor.authorБосак, В. Н.
dc.date.accessioned2020-01-14T09:29:28Z
dc.date.available2020-01-14T09:29:28Z
dc.date.issued2019
dc.identifier.citationИспользование показателей компонентного состава эфирных масел для идентификации сорта / Т.В. Сачивко [и др.]. // Овощи России. – 2019. – № 3 (47). – С. 68-73.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1606
dc.language.isootherru_RU
dc.subjectэфирные маслаru_RU
dc.subjectкомпонентный составru_RU
dc.subjectэнантиомерный составru_RU
dc.subjectзеленая массаru_RU
dc.subjectбазиликru_RU
dc.subjectиссопru_RU
dc.titleИспользование показателей компонентного состава эфирных масел для идентификации сортаru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Научные статьи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бос.ОвРос19.pdf449,99 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.