Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2081
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПопков, Н. А.-
dc.contributor.authorТимошенко, В. Н.-
dc.contributor.authorМузыка, А. А.-
dc.contributor.authorПортной, А. И.-
dc.contributor.authorМарусич, А. Г.-
dc.date.accessioned2020-06-10T11:26:24Z-
dc.date.available2020-06-10T11:26:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationОтраслевой регламент по производству говядины / разраб.: Н. А. Попков [и др.]. - Горки : БГСХА, 2020. – 76 c.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2081-
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherБГСХАru_RU
dc.subjectживотноводческие комплексыru_RU
dc.subjectпроизводство говядиныru_RU
dc.subjectмолодняк КРСru_RU
dc.subjectвыращивание телятru_RU
dc.subjectветеринарно-санитарные требованияru_RU
dc.titleОтраслевой регламент по производству говядиныru_RU
dc.typeLearning Objectru_RU
Appears in Collections:Учебные материалы

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ecd3890.doc1,58 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.