Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2258
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГласковіч, С. А.-
dc.contributor.authorПахомаў, П. I.-
dc.contributor.authorКрасачка, П. А.-
dc.contributor.authorСалянік, А. У.-
dc.date.accessioned2020-07-22T07:30:45Z-
dc.date.available2020-07-22T07:30:45Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationВынікі арганалептычнай і дэгустацыйнай ацэнкі мяса куранят-бройлераў пры выкарыстанні кампазіцыйнай формы з прадуктамі пчалярства «Аргабіфілак» / С. А. Гласковіч [и др.] // Животноводство и ветеринарная медицина : науч.-практ. журн. – 2020. - №2(37). - С. 12-16ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2258-
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherБГСХАru_RU
dc.subjectцыплята-бройлерыru_RU
dc.subjectкормовая добавкаru_RU
dc.subjectпробиотикиru_RU
dc.subjectдегустационная оценкаru_RU
dc.subjectмясоru_RU
dc.titleВынікі арганалептычнай і дэгустацыйнай ацэнкі мяса куранят-бройлераў пры выкарыстанні кампазіцыйнай формы з прадуктамі пчалярства «Аргабіфілак»ru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:№2(37)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гласковiч 12-16.pdf263,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.