Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/305
Title: Микробиология. Микробиология мяса: курс лекций
Authors: Соляник, Татьяна Владимировна
Гласкович, Мария Алевтиновна
Keywords: созревание мяса
пищевые токсикоинфекции
консервирование мяса
микрофлора мяса
реализация мяса
мясо
Issue Date: 2014
Publisher: БГСХА
Citation: Соляник, Т. В. Микробиология. Микробиология мяса: курс лекций / Т. В. Соляник, М. А. Гласкович. - Горки : БГСХА, 2014. - 83 с.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/305
Appears in Collections:Учебные материалы

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ecd1743б.pdf8,98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.