Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3398
Title: Влияние сортности сырья на выход и качество икры лососевой соленой
Authors: Портной, А. И.
Портная, Т. В.
Сильченко, Е. С.
Keywords: переработка
икра
дефростация
выход готовой продукции
Issue Date: 2022
Publisher: БГСХА
Citation: Портной, А. И. Влияние сортности сырья на выход и качество икры лососевой соленой / А. И. Портной, Т. В. Портная, Е. С. Сильченко // Животноводство и ветеринарная медицина : науч.-практ. журн. – 2022. - №2(45). - С. 3-7
URI: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3398
Appears in Collections:№2(45)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Портной 3-7.pdf343,58 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.