Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4047
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБосак, В. Н.-
dc.contributor.authorСачивко, Т. В.-
dc.contributor.authorБарбасов, В. Н.-
dc.contributor.authorЕгоров, С. В.-
dc.contributor.authorЕгорова, Е. В.-
dc.date.accessioned2024-03-25T05:55:12Z-
dc.date.available2024-03-25T05:55:12Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБосак В. Н. Биохимический состав новых сортов пряно-ароматических и эфирно-масличных культур / В. Н. Босак, Т. В. Сачивко, Н. В. Барбасов, С. В. Егоров, Е. В. Егорова // Вестник БГСХА : науч.-метод. журн. - 2024. - №1. - С. 64-68en_US
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4047-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherБГСХАen_US
dc.subjectпряно-ароматические культурыen_US
dc.subjectэфирно-масличные культурыen_US
dc.subjectзеленая массаen_US
dc.subjectурожайностьen_US
dc.subjectкачествоen_US
dc.subjectбиохимические показателиen_US
dc.titleБиохимический состав новых сортов пряно-ароматических и эфирно-масличных культурen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:№1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Босак 64-68.pdf358,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.