Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1160
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Босак, В. Н. | - |
dc.contributor.author | Сачивко, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Максименко, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Наумов, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-10T07:42:40Z | - |
dc.date.available | 2019-01-10T07:42:40Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Особенности биохимического состава пряно-ароматических, зеленных и декоративных культур / В. Н. Босак [и др.] // Вестник БГСХА : науч.-метод. журн. - 2018. - №3. - С. 93-96. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1160 | - |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | БГСХА | ru_RU |
dc.subject | пряно-ароматические | ru_RU |
dc.subject | зеленные и декоративные культуры | ru_RU |
dc.subject | биохимический состав | ru_RU |
dc.subject | макроэлементы | ru_RU |
dc.subject | микроэлементы | ru_RU |
dc.subject | качество урожая | ru_RU |
dc.title | Особенности биохимического состава пряно-ароматических, зеленных и декоративных культур | ru_RU |
dc.type | Research Paper | ru_RU |
Appears in Collections: | №3 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Босак 93-96.pdf | 196,94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.