Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1196
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШундалов, Б. М.-
dc.date.accessioned2019-01-11T13:56:19Z-
dc.date.available2019-01-11T13:56:19Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationШундалов, Б. М. Тенденции и факторы снижения материалаемкости сахарной свеклы / Б. М. Шундалов // Вестник БГСХА : науч.-метод. журн. - 2018. - №3. - С. 13-18.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1196-
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherБГСХАru_RU
dc.subjectсахарная свеклаru_RU
dc.subjectурожайностьru_RU
dc.subjectматериалоемкостьru_RU
dc.subjectсебестоимостьru_RU
dc.subjectструктураru_RU
dc.subjectприбыльru_RU
dc.subjectдоходностьru_RU
dc.titleТенденции и факторы снижения материалаемкости сахарной свеклыru_RU
dc.typeResearch Paperru_RU
Appears in Collections:№3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шундалов 13-18.pdf211,85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.