Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1606
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сачивко, Т. В. | |
dc.contributor.author | Коваленко, Н. А. | |
dc.contributor.author | Супиченко, Г. Н. | |
dc.contributor.author | Босак, В. Н. | |
dc.date.accessioned | 2020-01-14T09:29:28Z | |
dc.date.available | 2020-01-14T09:29:28Z | |
dc.date.issued | 2019 | |
dc.identifier.citation | Использование показателей компонентного состава эфирных масел для идентификации сорта / Т.В. Сачивко [и др.]. // Овощи России. – 2019. – № 3 (47). – С. 68-73. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1606 | |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.subject | эфирные масла | ru_RU |
dc.subject | компонентный состав | ru_RU |
dc.subject | энантиомерный состав | ru_RU |
dc.subject | зеленая масса | ru_RU |
dc.subject | базилик | ru_RU |
dc.subject | иссоп | ru_RU |
dc.title | Использование показателей компонентного состава эфирных масел для идентификации сорта | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Научные статьи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бос.ОвРос19.pdf | 449,99 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.