Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1607
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСачивко, Т. В.-
dc.contributor.authorКоваленко, Н. А.-
dc.contributor.authorСупиченко, Г. Н.-
dc.contributor.authorБосак, В. Н.-
dc.date.accessioned2020-01-14T11:55:35Z-
dc.date.available2020-01-14T11:55:35Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationЭнантиомерный состав компонентов эфирных масел Ocimum L. / Т.В. Сачивко [и др.]. // Техника и технология пищевых производств. – 2018. – Т. 48, № 1. – С. 164–171.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/1607-
dc.language.isootherru_RU
dc.subjectБазиликru_RU
dc.subjectзеленая массаru_RU
dc.subjectэфирные маслаru_RU
dc.subjectкомпонентный составru_RU
dc.subjectэнантиомерный составru_RU
dc.titleЭнантиомерный состав компонентов эфирных масел Ocimum L.ru_RU
dc.typeArticleru_RU
Appears in Collections:Научные статьи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бос.ТТПП18.pdf506,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.