Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1607
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сачивко, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Коваленко, Н. А. | - |
dc.contributor.author | Супиченко, Г. Н. | - |
dc.contributor.author | Босак, В. Н. | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-14T11:55:35Z | - |
dc.date.available | 2020-01-14T11:55:35Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Энантиомерный состав компонентов эфирных масел Ocimum L. / Т.В. Сачивко [и др.]. // Техника и технология пищевых производств. – 2018. – Т. 48, № 1. – С. 164–171. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1607 | - |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.subject | Базилик | ru_RU |
dc.subject | зеленая масса | ru_RU |
dc.subject | эфирные масла | ru_RU |
dc.subject | компонентный состав | ru_RU |
dc.subject | энантиомерный состав | ru_RU |
dc.title | Энантиомерный состав компонентов эфирных масел Ocimum L. | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | Научные статьи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бос.ТТПП18.pdf | 506,67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.