Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2352
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРенард, К. Г.-
dc.date.accessioned2020-09-09T12:50:00Z-
dc.date.available2020-09-09T12:50:00Z-
dc.date.issued1927-
dc.identifier.citationРенард, К. Г. Влияние отдельных приемов возделывания двурядных ячменей на их пивоваренные качества / К. Г. Ренард. - Горки, 1927ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/2352-
dc.language.isootherru_RU
dc.subjectячмень двурядныйru_RU
dc.subjectвозделываниеru_RU
dc.subjectуборка ячменяru_RU
dc.subjectпивоварениеru_RU
dc.subjectсорта ячменяru_RU
dc.titleВлияние отдельных приемов возделывания двурядных ячменей на их пивоваренные качестваru_RU
dc.typeBookru_RU
Appears in Collections:Труды ученых Академии (1855-1971)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ecd3983.pdf11,43 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.