Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2483
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСайганов, А. С.-
dc.contributor.authorШафранский, И. Н.-
dc.contributor.authorШафранская, И. В.-
dc.date.accessioned2020-10-20T07:46:50Z-
dc.date.available2020-10-20T07:46:50Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationСайганов, А. С. Повышение конкурентоспособности продукции перерабатывающих предприятий АПК : рекомендации / А. С. Сайганов, И. Н. Шафранский, И. В. Шафранская. – Горки : БГСХА, 2020. – 42 с.en_US
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2483-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherБГСХАen_US
dc.subjectперерабатывающие предприятияen_US
dc.subjectпродукцияen_US
dc.subjectконкурентоспособностьen_US
dc.subjectэффективностб производстваen_US
dc.subjectэкономические взаимоотношенияen_US
dc.titleПовышение конкурентоспособности продукции перерабатывающих предприятий АПК : рекомендацииen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Appears in Collections:Учебные материалы

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ecd4234.pdf561,36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.