Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2659
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрянишников, Д. Н.-
dc.date.accessioned2021-02-16T07:11:53Z-
dc.date.available2021-02-16T07:11:53Z-
dc.date.issued1926-
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2659-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherЛ.: Издание М. и С. Сабашниковыхen_US
dc.subjectбелковые веществаen_US
dc.subjectзначение белковen_US
dc.subjectсинтетические полипептидыen_US
dc.subjectпродукты гидролизаen_US
dc.subjectзлакиen_US
dc.subjectклассификация растительных белковen_US
dc.subjectклассификация Риттгаузенаen_US
dc.titleБелковые вещества. Общая химия белковых веществ. Главнейшие представители белков растительного и животного происхожденияen_US
dc.typeBooken_US
Appears in Collections:Труды ученых Академии (1855-1971)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ecd4176.pdf74,79 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.