Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2659
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Прянишников, Д. Н. | - |
dc.date.accessioned | 2021-02-16T07:11:53Z | - |
dc.date.available | 2021-02-16T07:11:53Z | - |
dc.date.issued | 1926 | - |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2659 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | Л.: Издание М. и С. Сабашниковых | en_US |
dc.subject | белковые вещества | en_US |
dc.subject | значение белков | en_US |
dc.subject | синтетические полипептиды | en_US |
dc.subject | продукты гидролиза | en_US |
dc.subject | злаки | en_US |
dc.subject | классификация растительных белков | en_US |
dc.subject | классификация Риттгаузена | en_US |
dc.title | Белковые вещества. Общая химия белковых веществ. Главнейшие представители белков растительного и животного происхождения | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Appears in Collections: | Труды ученых Академии (1855-1971) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ecd4176.pdf | 74,79 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.