Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2752
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПугач, А. А.-
dc.contributor.authorТаранухо, В. Г.-
dc.contributor.authorНестерова, И. М.-
dc.date.accessioned2021-03-24T07:01:35Z-
dc.date.available2021-03-24T07:01:35Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПугач, А. А. Основы технологии производства и переработки продукции растениеводства : курс лекций / А. А. Пугач, В. Г. Таранухо, И. М. Нестерова. – Горки : БГСХА, 2021. – 102 с.en_US
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2752-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherБГСХАen_US
dc.subjectпродукция растениеводстваen_US
dc.subjectтехнология производстваen_US
dc.subjectпереработкаen_US
dc.subjectбиологические особенностиen_US
dc.subjectнароднохозяйственное значениеen_US
dc.titleОсновы технологии производства и переработки продукции растениеводства : курс лекцийen_US
dc.typeLearning Objecten_US
Appears in Collections:Учебные материалы

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ecd4581.pdf864,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.