Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/296
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Соляник, Татьяна Владимировна | - |
dc.contributor.author | Костюкевич, Светлана Антоновна | - |
dc.date.accessioned | 2016-02-15T09:04:16Z | - |
dc.date.available | 2016-02-15T09:04:16Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Соляник, Т. В. Микробиология мяса: лекция / Т. В. Соляник, С. А. Костюкевич. - Горки : БГСХА, 2009. - 28 с. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/296 | - |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | БГСХА | ru_RU |
dc.subject | мясо | ru_RU |
dc.subject | зоотехния | ru_RU |
dc.subject | пищевые токсикоинфекции | ru_RU |
dc.subject | болезни животных | ru_RU |
dc.subject | санитарные требования | ru_RU |
dc.subject | консервирование мяса | ru_RU |
dc.title | Микробиология мяса: лекция | ru_RU |
dc.type | Learning Object | ru_RU |
Appears in Collections: | Учебные материалы |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.