Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/296
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоляник, Татьяна Владимировна-
dc.contributor.authorКостюкевич, Светлана Антоновна-
dc.date.accessioned2016-02-15T09:04:16Z-
dc.date.available2016-02-15T09:04:16Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationСоляник, Т. В. Микробиология мяса: лекция / Т. В. Соляник, С. А. Костюкевич. - Горки : БГСХА, 2009. - 28 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/296-
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherБГСХАru_RU
dc.subjectмясоru_RU
dc.subjectзоотехнияru_RU
dc.subjectпищевые токсикоинфекцииru_RU
dc.subjectболезни животныхru_RU
dc.subjectсанитарные требованияru_RU
dc.subjectконсервирование мясаru_RU
dc.titleМикробиология мяса: лекцияru_RU
dc.typeLearning Objectru_RU
Appears in Collections:Учебные материалы

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ecd6.doc188,5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.