Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/305
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоляник, Татьяна Владимировна-
dc.contributor.authorГласкович, Мария Алевтиновна-
dc.date.accessioned2016-02-16T08:32:50Z-
dc.date.available2016-02-16T08:32:50Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСоляник, Т. В. Микробиология. Микробиология мяса: курс лекций / Т. В. Соляник, М. А. Гласкович. - Горки : БГСХА, 2014. - 83 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/305-
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherБГСХАru_RU
dc.subjectсозревание мясаru_RU
dc.subjectпищевые токсикоинфекцииru_RU
dc.subjectконсервирование мясаru_RU
dc.subjectмикрофлора мясаru_RU
dc.subjectреализация мясаru_RU
dc.subjectмясоru_RU
dc.titleМикробиология. Микробиология мяса: курс лекцийru_RU
dc.typeLearning Objectru_RU
Appears in Collections:Учебные материалы

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ecd1743б.pdf8,98 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.