Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/307
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШалак, Михаил Владимирович-
dc.date.accessioned2016-02-16T12:32:46Z-
dc.date.available2016-02-16T12:32:46Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationШалак, М. В. Технология переработки продукции животноводства: курс лекций / М. В. Шалак. - Горки : БГСХА, 2010. - 198 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/307-
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherБГСХАru_RU
dc.subjectпродукты убояru_RU
dc.subjectтовароведениеru_RU
dc.subjectконсервированиеru_RU
dc.subjectзаготовка мясаru_RU
dc.subjectяйцаru_RU
dc.subjectстандартизацияru_RU
dc.titleТехнология переработки продукции животноводства: курс лекцийru_RU
dc.typeLearning Objectru_RU
Appears in Collections:Учебные материалы

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ecd463.doc1,22 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.