Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3216
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБазылев, М. В.-
dc.contributor.authorМинаков, В. Н.-
dc.contributor.authorЛевкин, Е. А.-
dc.contributor.authorЛиньков, В. В.-
dc.contributor.authorСкобелев, В. В.-
dc.date.accessioned2022-01-26T07:20:04Z-
dc.date.available2022-01-26T07:20:04Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationПроизводственно-экономические особенности инновационной деятельности ОАО «Туровский молочный комбинат» / М. В. Базылев [и др.] // Животноводство и ветеринарная медицина : науч.-практ. журн. – 2021. - №4(43). - С. 49-53en_US
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3216-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherБГСХАen_US
dc.subjectпереработка молокаen_US
dc.subjectпроизводство сыровen_US
dc.subjectэкономика предприятияen_US
dc.subjectмолочно-мясное скотоводствоen_US
dc.titleПроизводственно-экономические особенности инновационной деятельности ОАО «Туровский молочный комбинат»en_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:№4(43)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Базылев 49-53.pdf233,51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.