Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4578
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШульга, Л. В.-
dc.contributor.authorМедведева, К. Л.-
dc.contributor.authorЛанцов, А. В.-
dc.contributor.authorГорячева, Д. Ю.-
dc.contributor.authorДолина, Д. С.-
dc.date.accessioned2024-08-06T06:47:57Z-
dc.date.available2024-08-06T06:47:57Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЗоотехнические параметры при производстве мяса бройлеров / Л. В. Шульга [и др.] // Животноводство и ветеринарная медицина. – 2024. - №2(53). - С. 9-13en_US
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4578-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherБГСХАen_US
dc.subjectзоотехнияen_US
dc.subjectмясо бройлеровen_US
dc.subjectживая массаen_US
dc.subjectсреднесуточный приростen_US
dc.titleЗоотехнические параметры при производстве мяса бройлеровen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:№2(53)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шульга 9-13.pdf325,45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.