Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4924
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шупик, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-01T08:03:19Z | - |
dc.date.available | 2024-11-01T08:03:19Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Шупик, М. В. Теоретические основы силосования кормов : практ. пособие / М. В. Шупик. – Горки : БГСХА, 2024. – 48 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4924 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | БГСХА | en_US |
dc.subject | корма | en_US |
dc.subject | силосование | en_US |
dc.subject | консервирующие добавки | en_US |
dc.subject | питательные вещества | en_US |
dc.title | Теоретические основы силосования кормов | en_US |
dc.type | Book | en_US |
Appears in Collections: | Учебные материалы Крм |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ecd6176.pdf | 603,26 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.