Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/5535
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСачыўка, Т. У.-
dc.contributor.authorБосак, В. М.-
dc.contributor.authorСяргеева, І. І.-
dc.date.accessioned2025-05-26T07:17:02Z-
dc.date.available2025-05-26T07:17:02Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСачыўка, Т. У. Роля вострасмакавых і эфірна-алейных культур у забеспячэнні харчовай бяспекі / Т. У. Сачыўка, В. М. Босак, І. І. Сяргеева // Инновационные решения в технологиях и механизации сельскохозяйственного производства : сб. науч. тр. / редкол.: В. В. Гусаров (гл. ред.) [и др.]. – Горки : БГСХА, 2025. – Вып. 10. – С. 85–88en_US
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/5535-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherБГСХАen_US
dc.subjectминеральные удобренияen_US
dc.subjectпродовольственная безопасностьen_US
dc.subjectагломерацияen_US
dc.subjectхранениеen_US
dc.subjectупаковочные материалыen_US
dc.subjectэффективностьen_US
dc.titleРоля вострасмакавых і эфірна-алейных культур у забеспячэнні харчовай бяспекіen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:2025

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сачыўка-85-88.pdf160,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.