Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/5585
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСачивко, Е. В.-
dc.contributor.authorБарбасов, Н. В.-
dc.contributor.authorЕгоров, С. В.-
dc.date.accessioned2025-07-09T07:42:06Z-
dc.date.available2025-07-09T07:42:06Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationСачивко, Е. В. Особенности биохимического состава различных видов капусты огородной / Е. В. Сачивко, Н. В. Барбасов, С. В. Егоров // Вестник БГСХА. - 2025. - № 2. – С. 51-55en_US
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/5585-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherБГСХАen_US
dc.subjectкапуста белокочаннаяen_US
dc.subjectкапуста цветнаяen_US
dc.subjectброкколиen_US
dc.subjectурожайностьen_US
dc.subjectкачествоen_US
dc.titleОсобенности биохимического состава различных видов капусты огороднойen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:№2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сачивко-51-55.pdf400,13 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.