Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/5585
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сачивко, Е. В. | - |
dc.contributor.author | Барбасов, Н. В. | - |
dc.contributor.author | Егоров, С. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-07-09T07:42:06Z | - |
dc.date.available | 2025-07-09T07:42:06Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Сачивко, Е. В. Особенности биохимического состава различных видов капусты огородной / Е. В. Сачивко, Н. В. Барбасов, С. В. Егоров // Вестник БГСХА. - 2025. - № 2. – С. 51-55 | en_US |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/5585 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | БГСХА | en_US |
dc.subject | капуста белокочанная | en_US |
dc.subject | капуста цветная | en_US |
dc.subject | брокколи | en_US |
dc.subject | урожайность | en_US |
dc.subject | качество | en_US |
dc.title | Особенности биохимического состава различных видов капусты огородной | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | №2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Сачивко-51-55.pdf | 400,13 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.