Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/987
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шашков, Михаил Станиславович | - |
dc.contributor.author | Портной, Александр Иванович | - |
dc.date.accessioned | 2018-08-07T08:06:28Z | - |
dc.date.available | 2018-08-07T08:06:28Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Шашков, М. С. Технология переработки продукции птицеводства: учебно-методическое пособие / М. С. Шашков, А. И. Портной. - Горки: [б. и.], 2018. - 194 с. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/987 | - |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | б.и. | ru_RU |
dc.subject | убой птицы | ru_RU |
dc.subject | разделка мяса | ru_RU |
dc.subject | колбасные изделия | ru_RU |
dc.subject | переработка яиц | ru_RU |
dc.title | Технология переработки продукции птицеводства: учебно-методическое пособие | ru_RU |
dc.type | Learning Object | ru_RU |
Appears in Collections: | Учебные материалы |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ecd2911.pdf | 3,27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.