Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/987
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШашков, Михаил Станиславович-
dc.contributor.authorПортной, Александр Иванович-
dc.date.accessioned2018-08-07T08:06:28Z-
dc.date.available2018-08-07T08:06:28Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationШашков, М. С. Технология переработки продукции птицеводства: учебно-методическое пособие / М. С. Шашков, А. И. Портной. - Горки: [б. и.], 2018. - 194 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/987-
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherб.и.ru_RU
dc.subjectубой птицыru_RU
dc.subjectразделка мясаru_RU
dc.subjectколбасные изделияru_RU
dc.subjectпереработка яицru_RU
dc.titleТехнология переработки продукции птицеводства: учебно-методическое пособиеru_RU
dc.typeLearning Objectru_RU
Appears in Collections:Учебные материалы

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ecd2911.pdf3,27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.