Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Сачыўка, Т. У. | |
dc.contributor.author | Босак, В. М. | |
dc.contributor.author | Сяргеева, І. І. | |
dc.date.accessioned | 2025-05-26T07:17:02Z | |
dc.date.available | 2025-05-26T07:17:02Z | |
dc.date.issued | 2025 | |
dc.identifier.citation | Сачыўка, Т. У. Роля вострасмакавых і эфірна-алейных культур у забеспячэнні харчовай бяспекі / Т. У. Сачыўка, В. М. Босак, І. І. Сяргеева // Инновационные решения в технологиях и механизации сельскохозяйственного производства : сб. науч. тр. / редкол.: В. В. Гусаров (гл. ред.) [и др.]. – Горки : БГСХА, 2025. – Вып. 10. – С. 85–88 | en_US |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/5535 | |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | БГСХА | en_US |
dc.subject | минеральные удобрения | en_US |
dc.subject | продовольственная безопасность | en_US |
dc.subject | агломерация | en_US |
dc.subject | хранение | en_US |
dc.subject | упаковочные материалы | en_US |
dc.subject | эффективность | en_US |
dc.title | Роля вострасмакавых і эфірна-алейных культур у забеспячэнні харчовай бяспекі | en_US |
dc.type | Article | en_US |