Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/2258
Title: Вынікі арганалептычнай і дэгустацыйнай ацэнкі мяса куранят-бройлераў пры выкарыстанні кампазіцыйнай формы з прадуктамі пчалярства «Аргабіфілак»
Authors: Гласковіч, С. А.
Пахомаў, П. I.
Красачка, П. А.
Салянік, А. У.
Keywords: цыплята-бройлеры
кормовая добавка
пробиотики
дегустационная оценка
мясо
Issue Date: 2020
Publisher: БГСХА
Citation: Вынікі арганалептычнай і дэгустацыйнай ацэнкі мяса куранят-бройлераў пры выкарыстанні кампазіцыйнай формы з прадуктамі пчалярства «Аргабіфілак» / С. А. Гласковіч [и др.] // Животноводство и ветеринарная медицина : науч.-практ. журн. – 2020. - №2(37). - С. 12-16
URI: http://hdl.handle.net/123456789/2258
Appears in Collections:№2(37)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гласковiч 12-16.pdf263,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.