Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4047
Title: Биохимический состав новых сортов пряно-ароматических и эфирно-масличных культур
Authors: Босак, В. Н.
Сачивко, Т. В.
Барбасов, В. Н.
Егоров, С. В.
Егорова, Е. В.
Keywords: пряно-ароматические культуры
эфирно-масличные культуры
зеленая масса
урожайность
качество
биохимические показатели
Issue Date: 2024
Publisher: БГСХА
Citation: Босак В. Н. Биохимический состав новых сортов пряно-ароматических и эфирно-масличных культур / В. Н. Босак, Т. В. Сачивко, Н. В. Барбасов, С. В. Егоров, Е. В. Егорова // Вестник БГСХА : науч.-метод. журн. - 2024. - №1. - С. 64-68
URI: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4047
Appears in Collections:№1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Босак 64-68.pdf358,69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.