Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/1619
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Персикова, Т. Ф. | - |
dc.contributor.author | Царёва, М. В. | - |
dc.date.accessioned | 2020-01-16T11:24:33Z | - |
dc.date.available | 2020-01-16T11:24:33Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Персикова, Т. Ф. Оценка соотношения куриного помета и торфа для приготовления курино-торфяных компостов / Т. Ф. Персикова, М. В. Царёва // Вестник БГСХА : науч.-метод. журн. - 2019. - №3. - С. 50-53. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/1619 | - |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | БГСХА | ru_RU |
dc.subject | куриный помёт | ru_RU |
dc.subject | торф | ru_RU |
dc.subject | соотношение компонентов | ru_RU |
dc.subject | компосты | ru_RU |
dc.subject | химический состав | ru_RU |
dc.title | Оценка соотношения куриного помета и торфа для приготовления курино-торфяных компостов | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Appears in Collections: | №3 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
персикова 50-53.pdf | 304,33 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.