Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/304
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСоляник, Татьяна Владимировна-
dc.contributor.authorГласкович, Мария Алевтиновна-
dc.date.accessioned2016-02-16T08:13:55Z-
dc.date.available2016-02-16T08:13:55Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСоляник, Т. В. Микробиология. Микробиология молока и молочных продуктов: курс лекций / Т. В. Соляник, М. А. Гласкович. - Горки : БГСХА, 2014. - 75 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/304-
dc.language.isootherru_RU
dc.publisherБГСХАru_RU
dc.subjectобеззараживание молокаru_RU
dc.subjectконсервирование молокаru_RU
dc.subjectзакваскиru_RU
dc.subjectтворогru_RU
dc.subjectсметанаru_RU
dc.subjectмолочные продуктыru_RU
dc.titleМикробиология. Микробиология молока и молочных продуктов: курс лекцийru_RU
dc.typeLearning Objectru_RU
Appears in Collections:Учебные материалы

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ecd1743a.pdf1,16 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.