Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/304Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Соляник, Татьяна Владимировна | - |
| dc.contributor.author | Гласкович, Мария Алевтиновна | - |
| dc.date.accessioned | 2016-02-16T08:13:55Z | - |
| dc.date.available | 2016-02-16T08:13:55Z | - |
| dc.date.issued | 2014 | - |
| dc.identifier.citation | Соляник, Т. В. Микробиология. Микробиология молока и молочных продуктов: курс лекций / Т. В. Соляник, М. А. Гласкович. - Горки : БГСХА, 2014. - 75 с. | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/304 | - |
| dc.language.iso | other | ru_RU |
| dc.publisher | БГСХА | ru_RU |
| dc.subject | обеззараживание молока | ru_RU |
| dc.subject | консервирование молока | ru_RU |
| dc.subject | закваски | ru_RU |
| dc.subject | творог | ru_RU |
| dc.subject | сметана | ru_RU |
| dc.subject | молочные продукты | ru_RU |
| dc.title | Микробиология. Микробиология молока и молочных продуктов: курс лекций | ru_RU |
| dc.type | Learning Object | ru_RU |
| Appears in Collections: | Учебные материалы | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ecd1743a.pdf | 1,16 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.