Please use this identifier to cite or link to this item:
                
    
    http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/304| Title: | Микробиология. Микробиология молока и молочных продуктов: курс лекций | 
| Authors: | Соляник, Татьяна Владимировна Гласкович, Мария Алевтиновна  | 
| Keywords: | обеззараживание молока консервирование молока закваски творог сметана молочные продукты  | 
| Issue Date: | 2014 | 
| Publisher: | БГСХА | 
| Citation: | Соляник, Т. В. Микробиология. Микробиология молока и молочных продуктов: курс лекций / Т. В. Соляник, М. А. Гласкович. - Горки : БГСХА, 2014. - 75 с. | 
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/304 | 
| Appears in Collections: | Учебные материалы | 
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| ecd1743a.pdf | 1,16 MB | Adobe PDF | View/Open | 
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.