Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/305
Title: | Микробиология. Микробиология мяса: курс лекций |
Authors: | Соляник, Татьяна Владимировна Гласкович, Мария Алевтиновна |
Keywords: | созревание мяса пищевые токсикоинфекции консервирование мяса микрофлора мяса реализация мяса мясо |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | БГСХА |
Citation: | Соляник, Т. В. Микробиология. Микробиология мяса: курс лекций / Т. В. Соляник, М. А. Гласкович. - Горки : БГСХА, 2014. - 83 с. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/305 |
Appears in Collections: | Учебные материалы |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ecd1743б.pdf | 8,98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.