Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3331| Title: | Факторы устойчивого развития свекловодства в Республике Беларусь |
| Authors: | Кокиц, Е. В. |
| Keywords: | сахар сахарная свекла сахарная промышленность эффективность свекловодство |
| Issue Date: | 2022 |
| Publisher: | БГСХА |
| Citation: | Кокиц, Е. В. Факторы устойчивого развития свекловодства в Республике Беларусь / Е. В. Кокиц // Вестник БГСХА : науч.-метод. журн. - 2022. - №2. - С. 48-52 |
| URI: | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3331 |
| Appears in Collections: | №2 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Кокиц 48-52.pdf | 296,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.