Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3331
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКокиц, Е. В.-
dc.date.accessioned2022-07-15T07:56:48Z-
dc.date.available2022-07-15T07:56:48Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationКокиц, Е. В. Факторы устойчивого развития свекловодства в Республике Беларусь / Е. В. Кокиц // Вестник БГСХА : науч.-метод. журн. - 2022. - №2. - С. 48-52en_US
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3331-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherБГСХАen_US
dc.subjectсахарen_US
dc.subjectсахарная свеклаen_US
dc.subjectсахарная промышленностьen_US
dc.subjectэффективностьen_US
dc.subjectсвекловодствоen_US
dc.titleФакторы устойчивого развития свекловодства в Республике Беларусьen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:№2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Кокиц 48-52.pdf296,14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.