Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3331Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Кокиц, Е. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2022-07-15T07:56:48Z | - |
| dc.date.available | 2022-07-15T07:56:48Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Кокиц, Е. В. Факторы устойчивого развития свекловодства в Республике Беларусь / Е. В. Кокиц // Вестник БГСХА : науч.-метод. журн. - 2022. - №2. - С. 48-52 | en_US |
| dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3331 | - |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.publisher | БГСХА | en_US |
| dc.subject | сахар | en_US |
| dc.subject | сахарная свекла | en_US |
| dc.subject | сахарная промышленность | en_US |
| dc.subject | эффективность | en_US |
| dc.subject | свекловодство | en_US |
| dc.title | Факторы устойчивого развития свекловодства в Республике Беларусь | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Appears in Collections: | №2 | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Кокиц 48-52.pdf | 296,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.