Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3331
Title: | Факторы устойчивого развития свекловодства в Республике Беларусь |
Authors: | Кокиц, Е. В. |
Keywords: | сахар сахарная свекла сахарная промышленность эффективность свекловодство |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | БГСХА |
Citation: | Кокиц, Е. В. Факторы устойчивого развития свекловодства в Республике Беларусь / Е. В. Кокиц // Вестник БГСХА : науч.-метод. журн. - 2022. - №2. - С. 48-52 |
URI: | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3331 |
Appears in Collections: | №2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Кокиц 48-52.pdf | 296,14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.