Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3340
Title: Потери питательной ценности люцерны посевной при ее заготовке и консервировании
Authors: Надточаев, Н. Ф.
Мочалов, Д. А.
Володькин, Д. Н.
Романович, А. Н.
Keywords: люцерна
провяливание
силосование
потери
заготовка
консервирование
Issue Date: 2022
Publisher: БГСХА
Citation: Потери питательной ценности люцерны посевной при ее заготовке и консервировании / Н. Ф. Надточаев [и др.] // Вестник БГСХА : науч.-метод. журн. - 2022. - №2. - С. 88-91
URI: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3340
Appears in Collections:№2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Надточаев 88-91.pdf271,01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.