Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3398
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Портной, А. И. | - |
dc.contributor.author | Портная, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Сильченко, Е. С. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-01T06:35:22Z | - |
dc.date.available | 2022-09-01T06:35:22Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Портной, А. И. Влияние сортности сырья на выход и качество икры лососевой соленой / А. И. Портной, Т. В. Портная, Е. С. Сильченко // Животноводство и ветеринарная медицина : науч.-практ. журн. – 2022. - №2(45). - С. 3-7 | en_US |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3398 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | БГСХА | en_US |
dc.subject | переработка | en_US |
dc.subject | икра | en_US |
dc.subject | дефростация | en_US |
dc.subject | выход готовой продукции | en_US |
dc.title | Влияние сортности сырья на выход и качество икры лососевой соленой | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | №2(45) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Портной 3-7.pdf | 343,58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.