Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3398
Title: | Влияние сортности сырья на выход и качество икры лососевой соленой |
Authors: | Портной, А. И. Портная, Т. В. Сильченко, Е. С. |
Keywords: | переработка икра дефростация выход готовой продукции |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | БГСХА |
Citation: | Портной, А. И. Влияние сортности сырья на выход и качество икры лососевой соленой / А. И. Портной, Т. В. Портная, Е. С. Сильченко // Животноводство и ветеринарная медицина : науч.-практ. журн. – 2022. - №2(45). - С. 3-7 |
URI: | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/3398 |
Appears in Collections: | №2(45) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Портной 3-7.pdf | 343,58 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.