Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4179
Title: Сорт як фактар захавання харчовай бяспекі
Authors: Сачыўка, Т. У.
Босак, В. М.
Keywords: продовольственная безопасность
сорт
овощные, зеленные и пряно-ароматические культуры
Issue Date: 2023
Publisher: БГСХА
Citation: Сачыўка, Т. У. Сорт як фактар захавання харчовай бяспекі / Т. У. Сачыўка, В. М. Босак // Инновационные решения в технологиях и механизации сельскохозяйственного производства : сб. науч. тр. / редкол.: В. В. Гусаров [и др.]. - Горки : БГСХА, 2023. - Вып. 8. – С. 147-150
URI: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4179
Appears in Collections:2023

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Т. У. САЧЫЎКА-147-150.pdf270,72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.