Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4179Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Сачыўка, Т. У. | |
| dc.contributor.author | Босак, В. М. | |
| dc.date.accessioned | 2024-04-19T07:30:54Z | |
| dc.date.available | 2024-04-19T07:30:54Z | |
| dc.date.issued | 2023 | |
| dc.identifier.citation | Сачыўка, Т. У. Сорт як фактар захавання харчовай бяспекі / Т. У. Сачыўка, В. М. Босак // Инновационные решения в технологиях и механизации сельскохозяйственного производства : сб. науч. тр. / редкол.: В. В. Гусаров [и др.]. - Горки : БГСХА, 2023. - Вып. 8. – С. 147-150 | en_US |
| dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4179 | |
| dc.language.iso | other | en_US |
| dc.publisher | БГСХА | en_US |
| dc.subject | продовольственная безопасность | en_US |
| dc.subject | сорт | en_US |
| dc.subject | овощные, зеленные и пряно-ароматические культуры | en_US |
| dc.title | Сорт як фактар захавання харчовай бяспекі | en_US |
| dc.type | Article | en_US |
| Appears in Collections: | 2023 | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Т. У. САЧЫЎКА-147-150.pdf | 270,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.