Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4580
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМазур, А. М.-
dc.contributor.authorТаразевич, Е. В.-
dc.date.accessioned2024-08-06T07:59:16Z-
dc.date.available2024-08-06T07:59:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМазур, А. М. Исследование потерь растительного масла при производстве хрустящего картофеля / А. М. Мазур, Е. В. Таразевич // Животноводство и ветеринарная медицина. – 2024. - №2(53). - С. 20-25en_US
dc.identifier.urihttp://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4580-
dc.language.isootheren_US
dc.publisherБГСХАen_US
dc.subjectрастительное маслоen_US
dc.subjectкартофель хрустящийen_US
dc.subjectредуцирующие сахараen_US
dc.subjectсухие веществаen_US
dc.titleИсследование потерь растительного масла при производстве хрустящего картофеляen_US
dc.typeArticleen_US
Appears in Collections:№2(53)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мазур 20-25.pdf350,54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.