Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4580
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мазур, А. М. | - |
dc.contributor.author | Таразевич, Е. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-06T07:59:16Z | - |
dc.date.available | 2024-08-06T07:59:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Мазур, А. М. Исследование потерь растительного масла при производстве хрустящего картофеля / А. М. Мазур, Е. В. Таразевич // Животноводство и ветеринарная медицина. – 2024. - №2(53). - С. 20-25 | en_US |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4580 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | БГСХА | en_US |
dc.subject | растительное масло | en_US |
dc.subject | картофель хрустящий | en_US |
dc.subject | редуцирующие сахара | en_US |
dc.subject | сухие вещества | en_US |
dc.title | Исследование потерь растительного масла при производстве хрустящего картофеля | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Appears in Collections: | №2(53) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Мазур 20-25.pdf | 350,54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.