Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4627
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Муравьева, М. И. | - |
dc.contributor.author | Кононова, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-14T08:21:13Z | - |
dc.date.available | 2024-08-14T08:21:13Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Муравьева, М. И. Технологии хранения и переработки продукции животноводства : курс лекций / М. И. Муравьева, В. А. Кононова. – Горки : БГСХА, 2024. – 175 с. | en_US |
dc.identifier.uri | http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/4627 | - |
dc.language.iso | other | en_US |
dc.publisher | БГСХА | en_US |
dc.subject | молоковедение | en_US |
dc.subject | технология переработки молока | en_US |
dc.subject | консервирование мяса | en_US |
dc.subject | мед | en_US |
dc.subject | продукты пчеловодства | en_US |
dc.subject | химический состав мяса | en_US |
dc.subject | продукция животноводства | en_US |
dc.title | Технологии хранения и переработки продукции животноводства : курс лекций | en_US |
dc.type | Learning Object | en_US |
Appears in Collections: | Учебные материалы |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ecd6085.pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.