Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/5535
Title: Роля вострасмакавых і эфірна-алейных культур у забеспячэнні харчовай бяспекі
Authors: Сачыўка, Т. У.
Босак, В. М.
Сяргеева, І. І.
Keywords: минеральные удобрения
продовольственная безопасность
агломерация
хранение
упаковочные материалы
эффективность
Issue Date: 2025
Publisher: БГСХА
Citation: Сачыўка, Т. У. Роля вострасмакавых і эфірна-алейных культур у забеспячэнні харчовай бяспекі / Т. У. Сачыўка, В. М. Босак, І. І. Сяргеева // Инновационные решения в технологиях и механизации сельскохозяйственного производства : сб. науч. тр. / редкол.: В. В. Гусаров (гл. ред.) [и др.]. – Горки : БГСХА, 2025. – Вып. 10. – С. 85–88
URI: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/5535
Appears in Collections:2025

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сачыўка-85-88.pdf160,43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.