Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/890
Title: | Особенности аминокислотного состава и биологическая ценность белка бобовых овощных культур |
Authors: | Босак, В. Н. Сачивко, Т. В. |
Keywords: | бобовые культуры урожайность белок аминокислотный состав биологическая ценность |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Босак, В. Н. Особенности аминокислотного состава и биологическая ценность белка бобовых овощных культур / В. Н. Босак, Т. В. Сачивко // Вестник БГСХА : науч.-метод. журн. - 2018. - №1. - С. 37-40. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/890 |
Appears in Collections: | №1 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Босак 37-40.pdf | 231,22 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.