Please use this identifier to cite or link to this item: http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/905
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГудым, Е. В.-
dc.date.accessioned2018-05-23T11:45:19Z-
dc.date.available2018-05-23T11:45:19Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГудым, Е. В. Характеристика мутантных форм амаранта по качеству зерна / Е. В. Гудым // Вестник БГСХА : науч.-метод. журн. - 2018. - №1. - С.113 -117.ru_RU
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/905-
dc.language.isootherru_RU
dc.subjectамарантru_RU
dc.subjectгамма-излучениеru_RU
dc.subjectмутантru_RU
dc.subjectбелокru_RU
dc.subjectмаслоru_RU
dc.subjectжирно – кислотный складru_RU
dc.titleХарактеристика мутантных форм амаранта по качеству зернаru_RU
dc.typeResearch Paperru_RU
Appears in Collections:№1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гудым 113-117.pdf202,38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.