Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/905| Title: | Характеристика мутантных форм амаранта по качеству зерна |
| Authors: | Гудым, Е. В. |
| Keywords: | амарант гамма-излучение мутант белок масло жирно – кислотный склад |
| Issue Date: | 2018 |
| Citation: | Гудым, Е. В. Характеристика мутантных форм амаранта по качеству зерна / Е. В. Гудым // Вестник БГСХА : науч.-метод. журн. - 2018. - №1. - С.113 -117. |
| URI: | http://hdl.handle.net/123456789/905 |
| Appears in Collections: | №1 |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Гудым 113-117.pdf | 202,38 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.