Please use this identifier to cite or link to this item:
http://localhost:8080/xmlui/handle/123456789/987
Title: | Технология переработки продукции птицеводства: учебно-методическое пособие |
Authors: | Шашков, Михаил Станиславович Портной, Александр Иванович |
Keywords: | убой птицы разделка мяса колбасные изделия переработка яиц |
Issue Date: | 2018 |
Publisher: | б.и. |
Citation: | Шашков, М. С. Технология переработки продукции птицеводства: учебно-методическое пособие / М. С. Шашков, А. И. Портной. - Горки: [б. и.], 2018. - 194 с. |
URI: | http://hdl.handle.net/123456789/987 |
Appears in Collections: | Учебные материалы |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ecd2911.pdf | 3,27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.