Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Гласковіч, С. А. | |
dc.contributor.author | Пахомаў, П. I. | |
dc.contributor.author | Красачка, П. А. | |
dc.contributor.author | Салянік, А. У. | |
dc.date.accessioned | 2020-07-22T07:30:45Z | |
dc.date.available | 2020-07-22T07:30:45Z | |
dc.date.issued | 2020 | |
dc.identifier.citation | Вынікі арганалептычнай і дэгустацыйнай ацэнкі мяса куранят-бройлераў пры выкарыстанні кампазіцыйнай формы з прадуктамі пчалярства «Аргабіфілак» / С. А. Гласковіч [и др.] // Животноводство и ветеринарная медицина : науч.-практ. журн. – 2020. - №2(37). - С. 12-16 | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/123456789/2258 | |
dc.language.iso | other | ru_RU |
dc.publisher | БГСХА | ru_RU |
dc.subject | цыплята-бройлеры | ru_RU |
dc.subject | кормовая добавка | ru_RU |
dc.subject | пробиотики | ru_RU |
dc.subject | дегустационная оценка | ru_RU |
dc.subject | мясо | ru_RU |
dc.title | Вынікі арганалептычнай і дэгустацыйнай ацэнкі мяса куранят-бройлераў пры выкарыстанні кампазіцыйнай формы з прадуктамі пчалярства «Аргабіфілак» | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |